Leveringsvoorwaarden

LEVERINGSVOORWAARDEN van Meubelsvanmango.nl kvk 72505591

Door artikelen bij meubelsvanmango.nl te bestellen heeft u aangegeven bekent te zijn en akkoord gaat met de leveringsvoorwaarden.

Levertijden

Levertijden worden aangegeven op de website ,dit zijn circa levertijden .Voor de exacte levertijd bel of mail ons zodat we u de exacte levertijd door kunnen geven .Bij aflevering wordt u telefonisch of per mail benaderd.In overleg met u wordt een aflever datum vast gesteld.

Betaling

De betaling van de bestelde goederen vind vooraf plaats of vind plaats bij levering . U betaald boven de 200 euro geen vrachtkosten. Na verzending van de goederen kunnen deze niet meer geannuleerd worden echter u heeft wel een zichttermijn van ten hoogste 14 dagen. Alle annuleringen moeten wel schriftelijk gebeuren . U kunt hier het contact formulier voor gebruiken.

Zichttermijn 14 dagen

Op onze producten zit standaard een zichttermijn van ten hoogste 14 werkdagen ingaande de dag na ontvangst door of namens u, tenzij onderling anders overeengekomen. Tijdens de zichttermijn heeft u de mogelijkheid om zonder enige verplichting uwerzijds, anders dan tegen vergoeding van de rechtstreekse kosten van terugzending, de ontvangen goederen te retourneren. Beperkingen of uitsluitingen van de zichttermijn op grond van de specifieke aard van de betreffende goederen of diensten zullen duidelijk in het aanbod worden vermeld. De hierboven omschreven regeling geldt enkel en alleen voor de producten waar geen enkele beschadiging waar te nemen is. Na retourontvangst bij meubelsvanmango.nl zal het product ge├»nspecteerd worden door een van onze medewerkers. Bij geen enkele beschadiging zal het gehele aankoopbedrag met aftrek van de gemaakte retour vervoerskosten binnen 14 werkdagen aan u worden overgemaakt. Wanneer na inspectie blijkt dat er beschadigingen aan het geretourneerde product te vinden zijn, zal in overleg met een onafhankelijke deskundige het retourbedrag bepaald worden. Dit zal schriftelijk aan u kenbaar worden gemaakt. Wanneer u hiermee akkoord gaat zal het bedrag binnen 14 werkdagen worden overgemaakt. Gaat u niet akkoord met het bepaalde retourbedrag dan blijft u eigenaar van het product en kan het product binnen een termijn van 14 werkdagen afgehaald worden bij het magazijn van meubelsvanmango.nl .

Werking en eigenschappen van Mangohout

Mangohout is een natuurproduct en gevoelig voor luchtvochtigheid en temperatuur verschillen.Als de luchtvochtigheid in uw huis goed is ,kan de werking van mangohout tot een minimum worden beperkt. Een luchtvochtigheid van 70 of hoger is het beste. Voor eventuele werkingen van Mangohout kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.